Followers




 http://2.bp.blogspot.com/-tQpkAzMj6uc/T3sWsfukSoI/AAAAAAAAEXk/pJauRa1OifA/s1600/sale-tickets.jpg

rasanya ni last update dari rose..igtkan nk upload item preloved anak2 rose tp xlarat plak nak wat..nmpknya lepas bersalin nantila...

sblm rose cuti nie nk wat sale skit kot2 ada yg berminat..huhu..
bleh klik kat label SALE yer..harga sale yg rose dah warnakan merah tu..kalu berminat last post pada 21/5 ye..so pembayaran mesti di buat sblm tu..sori xdpt tggu gaji..jika tiada pembayaran rose akan terus release item tu..sbbnya start cuti skolah rose dah blk kg utk bersalin..so, operasi akan berehat sementara..

rose nk bgtau kadar utk register post rose naikkan ke rm5 walaupun hanya sehelai baju yer..sbbnya pjbt pos besar seremban ni xkira ringan ke, selai ke..tetap kena caj rm5.60..sblm nie rose mls nk caj mahal2 kat cust tapi bila dah tiap kali pos kena tmbh duit sndiri..adoyaii, tensen jgkla..hehe.
utk poslaju n pos parcel masih sama cam sblm nie..